Podrobnosti recenze

8.1 5 10
The Next Prince
Filmobanka
Naomi159
Naomi159
Duben 29, 2025 5760
(Upraven: Srpen 30, 2025)
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Za devatero horami...je spousta království. Já mám teď ale na mysli to emmalyjské. Kde začít? V Londýně. Těšila jsem se, že uvidím krásnou, nadýchanou, romantickou pohádku. Navíc ZeeŇuňu. Jejich spojení jsem v Cutie Pie přirovnala k chemické explozi. Tady vybuchla vodíková bomba. Jejich intimní scény byly opravdu nádherné, vkusné, opravdové...ale jen tohle prostě seriál nezachrání. Chci vidět víc. A je jedno, jestli je to pohádka, reálný život, škola nebo kancelář. A tady to drhlo. Někdy míň, někdy víc. A začalo to taaak slibně. Říkám si paráda, Zee bojovník, ochránce, konečně ho rozhýbali. Auu, tak ne. Zase zaplul do své role statického, oddaného, milujícího a čekajícího...a zase tady hraje jen NuNew. Sice ztracený v záplavě krajek a volánků, ale Ňuňu je prostě boží. A to, jak se na něj Zee dívá...pro takový láskyplný, majetnický pohled bych klidně i "spáchala trestný čin " :-D. A ten jeho sexy hlas...
Prostřední část byla taková skoro o ničem, ale tam jsem si našla jinou zábavu. Sledovat obličej a mimiku medvídka kuličky Chakri-ho mi skoro i stačilo. Pro mě byl prostě dokonalý, miloučký, občas roztomile rozlobeňoučký. Pak tu byli JimmyOhm. Moc prostoru neměli. Navíc Jimmy se mi líbil víc ve Why R U. A prolítnutí charismatického Neta beru spíš jako seznámení s jeho novým parťákem JJ-em. Nevím. Moc mi k němu nejde. Chybí mi James. To lítaly jiskry. Teď nic. Co mě překvapilo byly holky. Princezna Ava i její pravá ruka Mira. Sympaťačky, nic ukníkaného. Super.

Nejvíc tomuto projektu ublížil scénář. A co zazdil příběh, to doháněl poslední díl, hudba, skvělé písně a hlavně ZeeŇuňu. Nebylo to ale špatné. Když zapomenu na mořskou nemoc, kterou jsem měla z toho jejich věčného královského uklánění a na tenisový loket z neustálého zdravení a vzdávání úcty, tak musím přiznat, že moje romantické nepřemýšlející já si přišlo na své...prostě...je to pohádka psaná přímo na tělo pro mé dva oblíbené kluky. I když, je to vůbec pohádka 😉....??

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.