Podrobnosti recenze
8.1 5 10Prostřední část byla taková skoro o ničem, ale tam jsem si našla jinou zábavu. Sledovat obličej a mimiku medvídka kuličky Chakri-ho mi skoro i stačilo. Pro mě byl prostě dokonalý, miloučký, občas roztomile rozlobeňoučký. Pak tu byli JimmyOhm. Moc prostoru neměli. Navíc Jimmy se mi líbil víc ve Why R U. A prolítnutí charismatického Neta beru spíš jako seznámení s jeho novým parťákem JJ-em. Nevím. Moc mi k němu nejde. Chybí mi James. To lítaly jiskry. Teď nic. Co mě překvapilo byly holky. Princezna Ava i její pravá ruka Mira. Sympaťačky, nic ukníkaného. Super.
Nejvíc tomuto projektu ublížil scénář. A co zazdil příběh, to doháněl poslední díl, hudba, skvělé písně a hlavně ZeeŇuňu. Nebylo to ale špatné. Když zapomenu na mořskou nemoc, kterou jsem měla z toho jejich věčného královského uklánění a na tenisový loket z neustálého zdravení a vzdávání úcty, tak musím přiznat, že moje romantické nepřemýšlející já si přišlo na své...prostě...je to pohádka psaná přímo na tělo pro mé dva oblíbené kluky. I když, je to vůbec pohádka 😉....??