Podrobnosti recenze

10.0 3 10
Shine
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 12, 2025 2231
(Upraven: Září 26, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Brilantné - nevedela som sa od toho odtrhnúť. Krásne zladené skladby s myšlienkami a s dejom série. Farebnosť i sivosť doby. Romantika, zaľúbenosť vs. protesty a zmeny v spoločnosti. Ǔžasne chutný koktail, ktorý vás omámi ale i tvrdo prebudí. Podmanili si ma. Veľmi pohľadní herci a vzrušujúce milostné scény. Mile dostal v roli Tanwa riadne zabrať. Páči sa mi, aké rôzne role vedia herci zahrať. Apo (Trin) - on je proste hviezdička na nebi. Kto mi vyrážal dych, bol Son Yuke Songpaisan (Krailert ), a získal si ma i thajsko ukrajinský model a herec Peter Deriy (Victor ). Páčil sa mi
Euro Yotsawat Tawapee (Naran) - perfektne ladil s Krailerom - ich výmena názorov v stĺpčeku miestnych novín je veľmi osviežujúca, odkazy na pasáže v knihách... Vážne vzrušujúca dvojica. Za povšimnutie stoja Por Unnop Thongborisut (Veera), mrknite si kde hral JJay Patiphan Fueangfunuwat (Sucha) a nesmiem zabudnúť na
Nok Sinjai Plengpanich (Moira). Odporúčam túto sériu; ja sa k nej osobne po čase vrátim. Umenie, sloboda slova - snaha umlčať pravdu; poučné a naozaj vkusne prevedené.
Mile spieva a hrá https://www.youtube.com/watch?v=ju1ge69mCzc&list=RDju1ge69mCzc&start_radio=1 💜

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.