Podrobnosti recenze

9.8 16 10
The Eighth Sense
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 27, 2023 10498
(Upraven: Říjen 11, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Snažím si vzpomenout, jestli se v některém seriálu pilo víc než tady. Nevím. Co vím ale naprosto přesně je, od kdy mi chutná soju. Včera jsem si jedno otevřela a bylo jasné, co si k němu pustím. The Eighth Sense, jednu z mých korejských TOPek. Nádherně zpracovaný, niterný příběh o hluboké bolesti na duši, o mučení se pocitem viny. Jak z toho ven? Jak dlouho se dá nosit maska, za kterou se skrývá bolest? Stačilo jedno náhodné setkání a mohl začít příběh o uzdravování duše, budování vztahu, pochopení smyslu lásky, trpělivosti, přátelství...
Krásné zde nebyly jen hlavní postavy. Celek tentokrát nenásilně dotvářely i ty vedlejší. Skvělý byl nejlepší kamarád Ji Hyun-a Joon Pyo. Jeho chuť k jídlu byla prostě obdivuhodná 😁. Své místo tady měli i závistivý kamarád Jae-Won-a Tae Hyeong, moudrá Ji Hyun-ova šéfová se svými životními zkušenostmi, Ae Ri a další...
Našla jsem si i překlad nádherné písně The Story od Conana Graye.
A pak...slzy nešly zastavit u prostého a konečného "On je tady."
Úžasný seriál. Jsem ráda, že jsem se k němu vrátila.

"Minulost je prostě minulostí. Minulost nelze vymazat ani na ni zapomenout. Ale říkal jsem si, že začít s něčím novým nemusí být špatný nápad."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.