Podrobnosti recenze

10.0 9 10
Desire / Chui Xian
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 30, 2025 5201
(Upraven: Říjen 14, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tak tohle byl neskutečný, pro mě opravdu nadpozemský zážitek, provoněný feromony všech těch Alf a Omeg a hlavně "vychytralé/lého", majetnického, a co je důležité, zamilovaného Enigmy. Sledovat a rozmotávat tenhle propletenec byl opravdu naprosto dokonalý, intenzivní nářez. Když sledující dával pozor hned od začátku, tak byl "doma" už po prvním, druhém dílu. Síla byla hlavně v detailech. Ty rozhodovaly o pochopení Omegaverse "světa". Ty rozhodovaly o pochopení chování, pocitů a vztahů všech kluků. Alfa, Beta, Omega, každé jednotlivé písmenko tady bylo doslova vymazlené. A Enigma? Opravdová, skvěle zahraná, tajemná potvůrka.

Jinak efekty kolem feromonů...to bylo propracované, mistrovské, umělecké dílo. To snad ani nešlo vymyslet lépe.

Herci...dokonalost sama. Kluci byli daní do páru přesně jak měli, aby "voněli" jeden druhému. Společné scény...stačily jejich pohledy, z toho vzájemného, barevně erotického náboje jsem měla fakt husinu. Tentokrát jsem nevěděla, koho obdivovat dřív a víc. Všichni čtyři...to jejich neskutečný charisma...
Jediné, co je opravdu, ale opravdu velká škoda, že Wen Lang a Gao Tu měli tak strašně málo prostoru. Jejich příběh si zasloužil mnohem víc. Hlavně konec byl useknutý, pořádně nevysvětlený, a pro toho, kdo nezná předlohu, asi hodně zmatený.

Hudba...tóny ústřední písně už z hlavy nedostanu, celý OST mi jede dokola několikrát denně, prostě pecka.

Barvy v jednotlivých scénách, to byla pastva pro mé oči...

Jinak to v polovině seriálu vypadalo na zpomalení tempa, ale jen proto, aby to v druhé půli ukázalo pravou sílu a další paletu barev. Na konci každého dílu mi bylo jasné, že čekat týden na nový díl bude nadlidský výkon. Uff...tohle bylo přesně, fikaně a promyšleně nadávkované, aby mě to udrželo v napětí. Ale zase. Poslední díl byl hodně uspěchaný na úkor předchozích dílů.

No, další seriály z OV to budou mít sakra hodně těžké, protože tady byla laťka vystřelená do stratosféry.

Jinak Čína tu cenzuru poslední dobou pěkně provětrává, i když tady se povedlo jí dobře obejít. Což je super, protože jsem sledovala opravdu skvělý seriál.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.