Podrobnosti recenze

7.8 5 10
Doctor's Mine
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 30, 2025 3241
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Bez Gajdoše a Měsíčka z Mission to the Moon bych se do seroše ze školského prostředí asi už nepustil. Tam jsem je poznal jako sympaťáky, co hráli v seriálu, který snad vytvořil světový rekord v protahování děje mezi jednotlivými epizodami a přezdívky jsem jim dal kvůli vygajdaným bradavkám a culení se jak měsíček na hnoji (v tom dobrém slova smyslu). Byli okrasou i tohoto seriálu, jako staří třicetiletí "harcovníci" zvládli "šálení" diváků, jak moc si to rozdávají v posteli. Vůbec si myslím, že seriál nestál ani tak na celkovém příběhu, ale pouze na krásných tvářích, kterých tam bylo několik. Například i Knight (25) a Mild (21), přičemž prvně jmenovaný singapursko-thajský herec mě imponoval i svou sportovní fitnes postavou. Ostatní tam byli dle mě už jen do počtu. Souhlasím ale, že v seroši bylo vyřčeno několik hezkých myšlenek, což ne vždy u BL serošů bývá zvykem...
"Vezmeš si prosím tohohle pacienta do péče na zbytek života?"

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.