Podrobnosti recenze
7.8 3 10Co mě ale opravdu zklamalo, to byla dvojice Boun/Ramil - Prem/Punn. Na tu jsem se hooodně těšila. Díky nim a Between us jsem objevila úžasný svět BL. Jejich chemie byla naprosto neodolatelná. Boun-ovy pohledy propalovaly Prem-a od prvních minut. Prem-ovo HIA bylo tenkrát tak krásně kňouravé. A TADY? Nic a stokrát nic....ani náznak jiskření. U jejich společných scén jsem si div nemusela oblíkat svetr, jaká mi z nich byla zima...brr. A ano, kdyby si dávali pusu kapři, bylo by to žhavější, než když se k nim musel přemlouvat Prem. Nechápu, co se s nima stalo!? Všechno pak zachraňovali ostatní kluci. Pro mě byl hlavní tahoun Mark/Methas. Jeho klid a rozvaha. Překvapil i Aun v roli Mekhin-a. A hlavně tady byl Barcode/Ciar. Koťatko z KP vyrostlo v charismatického kocoura.
Každopádně děj fakt super, pěkně a logicky odsejpal. Každým dílem se skládala skládačka celého příběhu bez zadrhnutí...od sirotčince po navždy. Procházka Prem-ovou pamětí paráda. Dokonce i Boun-ova komediální stránka mi přišla občas vtipná. Ale prostě tomu chybělo to klučičí vzájemné propojení, vášeň, žhavost v očích, opravdové chtění zachraňovat jeden druhého.
Další kapitola byl Feratu. Místo upířího koncertu tu byla statická figurka. Což je ale jasné už jen z hereckého obsazení této role 🙂.
Trochu "technicky" úsměvná byla i rvačka jedný celý velký rodiny, ale to už nemá moc velký vliv na můj dojem z celého seriálu.
A na pár vteřin se tu vyloupnul i jeden herecký parťák 🙂.
Za mě celkově dobrý pokoukání...