Podrobnosti recenze

7.8 3 10
Revamp: The Undead Story
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Srpen 07, 2025 2798
(Upraven: Říjen 26, 2025)
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Kde začít. Po The Golden Blood jsem se bála, že nám upířina nemůže přinést nic nového, převratného. A světe div se...přišel Revamp se zajímavým příběhem, který ukázal, že to jde. Tohle se fakt povedlo a zaujalo mě to.
Co mě ale opravdu zklamalo, to byla dvojice Boun/Ramil - Prem/Punn. Na tu jsem se hooodně těšila. Díky nim a Between us jsem objevila úžasný svět BL. Jejich chemie byla naprosto neodolatelná. Boun-ovy pohledy propalovaly Prem-a od prvních minut. Prem-ovo HIA bylo tenkrát tak krásně kňouravé. A TADY? Nic a stokrát nic....ani náznak jiskření. U jejich společných scén jsem si div nemusela oblíkat svetr, jaká mi z nich byla zima...brr. A ano, kdyby si dávali pusu kapři, bylo by to žhavější, než když se k nim musel přemlouvat Prem. Nechápu, co se s nima stalo!? Všechno pak zachraňovali ostatní kluci. Pro mě byl hlavní tahoun Mark/Methas. Jeho klid a rozvaha. Překvapil i Aun v roli Mekhin-a. A hlavně tady byl Barcode/Ciar. Koťatko z KP vyrostlo v charismatického kocoura.
Každopádně děj fakt super, pěkně a logicky odsejpal. Každým dílem se skládala skládačka celého příběhu bez zadrhnutí...od sirotčince po navždy. Procházka Prem-ovou pamětí paráda. Dokonce i Boun-ova komediální stránka mi přišla občas vtipná. Ale prostě tomu chybělo to klučičí vzájemné propojení, vášeň, žhavost v očích, opravdové chtění zachraňovat jeden druhého.
Další kapitola byl Feratu. Místo upířího koncertu tu byla statická figurka. Což je ale jasné už jen z hereckého obsazení této role 🙂.
Trochu "technicky" úsměvná byla i rvačka jedný celý velký rodiny, ale to už nemá moc velký vliv na můj dojem z celého seriálu.
A na pár vteřin se tu vyloupnul i jeden herecký parťák 🙂.
Za mě celkově dobrý pokoukání...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.