Podrobnosti recenze

10.0 3 10
(Upraven: Říjen 27, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Pro mě dokonale rozcuchaná, vtipná, svěží a rozchechtaná lahůdka. NUT/Prince/Woradet mě teda naprosto a totálně rozsekal. Ty jeho skoro akrobatický pohyby, vyvrácený ruce, gesta, práce s hlasem, špulení pusiny, rozkoulený oči...prostě dokonalý odshora až dolů 😂. Ježiiiiš, a ty jeho hlášky..."Já jsem idol, víš? Ne nějaká revolucionářka!"...Ještě teď se válím smíchy 😂. Miluju ho. Nejdřív se teda musel z Prince stát Woradet, aby mohl perlit, ale stalo se a NUT/ Woradet mohl rozjet svojí show. I když se tady vlastně řešilo vážnější téma, tak to bylo podané s vtipem, vkusně a hlavně svižně i s úsměvnou volební agitkou na konci. No a je i vidět, že PING/Kosol potrápil své tělo v posilce. Ale prospělo mu to, protože teď je z něj nádherný kus chlapa (oči nezmiňuju, to přenechám jinému odborníkovi 😉)...mně se teda líbil už v PitBabe, ale fanoušci s ním měli jakési estetické pseudoproblémy. Skvělou hereckou sestavu, kluky z PitBabe, jsem si vůbec celkově vychutnala až v dalších projektech. Po PB I to byly "Long beans", teď po PB II "Count". Jsem zvědavá, co teď ukáží PavelPooh. Skvělý byl i mladý král Chet a jeho "kamarád" Jade.

Dobře se povedlo propojit i přítomnost s minulostí. Čekala jsem, jak se scénář vypořádá s postavou Woradet/Princ. Bála jsem se, aby to nesklouzlo k nějakýmu "děsu". Nakonec z toho vybruslili úplně v pohodě.

Jinak hudba, písničky, kostýmy...parádní práce a vůbec herecky skvěle zahrané...prostě celkově skvělý seriál.
Za mě klidně čistá 20 😁😁...

This is me...❤️
"Všichni máme právo být sami sebou..."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.