Podrobnosti recenze

9.5 3 10
That Summer
Filmobanka
emkon
emkon
Září 21, 2025 2385
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Začíná období, ve kterém mají své místo hlavně pohádky. A tohle pohádka byla. Byla krásná, dospělácká a přinesla přesně to, co jsem od ní čekala. Zábavu, dobrodružství, úsměv i slzy a moudrá slova. "Loď plující v oceánu narazila do sopečného ostrova" a přinesla příběh o přátelství, pomoci, skrývání, lásce a vzpomínkách. Rybářská vesnice dodala kouzlo.

Winny a Satang. Naprosto pohodová, sympatická dvojice (mám je ráda už od MSP). Lava (Winny), tvrďák a zároveň nádherně zamračený medvídek se zatraceně osamělou duší a princátko Wave (Satang) s "vypnutou" pamětí a s milým úsměvem. Jejich společné chvíle byly ze začátku trochu "drsnější" i komické, ale to by bylo, aby z toho nakonec nebyla láska. I postavy okolo nich měly svůj prostor a poslání...točit videa, učit, vysvětlit, podpořit, milovat, chránit...joo kluci z My golden blood tohle zvládli dokonale :D...

Užila jsem si to.

Svět prostě potřebuje lásku...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.