Podrobnosti recenze

9.4 3 10
The Wicked Game
Filmobanka
Kaki
Kaki
Září 21, 2025 3183
(Upraven: Prosinec 19, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Tři dědicové, ale jen jedna nemocnice, pomsta... a hlavně soutěž o největší kotel v pekle...
Celý příběh je zbytečně přeintrikovaný, no asi to tak mělo být. Už od začátku mi ale chybělo něco pozitivního, světlého, co by tu drsnost a černotu života aspoň trochu vyvážilo.

Každopádně DaouOffroad (Than/Pheem) je úžasný pár. Od "Century" hodně dospěli. Jsou vyzrálejší a jejich interakce je čím dál lepší a intenzivnější. Daou opět ukázal to svoje charisma. Chyběl mi Offroad-ův úsměv. Ale smát se tady prostě nešlo.
Jinak malý Jet mi přišel lepší než velký (Tongtong). Tomu jsem tu zlost moc nevěřila. Ale..nakonec dobrý. Kdo se tady teda vyřádil byly Risa a její pravá ruka. Joo, když holky něco chtějí, jdou si za tím hlava nehlava.

Celkově ale super. I slzy byly. A dodatek?
Bohatství nikdy štěstí nepřinese...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.