Podrobnosti recenze
8.0 2 10Naštěstí pro mě, jsou i jiné sladkosti. A jednu takovou jsem si teď rozbalila. Jestli mi něco dokáže přidělat rohlík na obličej, tak rozhodně japonští kluci. To jejich zvláštní osobité kouzlo, jejich příběhy, jejich přátelství i jejich lásky mají u mě zvláštní místo. A i když se zrovna tady vlastně nic neděje, já si prostě to svoje vždycky najdu.
"Čtyři králové" a jeden roztomilý a hodně vyjukaný "princ" Hioki. Pro mě to byl určitě příběh o očích. O Hiokiho krásných, telátkových, které teda často připomínaly spíš oči vyplašené srny a o těch Wataraiových, královských, oddaně majetnických a starostlivých, které se hned v prvních minutách zaměřily na naše princátko, a které až do konce posledního dílu ze svého cíle neuhnuly ani o centimetr. Prostě taková jemná, jednoduchá, středoškolská podívaná. Takže pokud chcete aspoň na chvíli uniknout vánočnímu šílenství jako já, tak si uvařte svařák, hoďte nohy na stůl a pusťte se do toho. Já jsem vlastně nakonec dostala nejen vanilkové rohlíčky, ale i bonusové linecké plus 4 rumové kuličky 😉...