Podrobnosti recenze

9.3 3 10
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Romantický lakorn, který mě bavil po všech stránkách. Sedlo mi celkové pojetí příběhu, romanticky idylické zobrazení šedesátých let a propojení s hudbou. Líbilo se mi, jak udělali vztah mezi kluky, i ten vztah mezi nimi a Pin. A vždy mám radost, když se podaří i všem vedlejším postavám dát zajímavé charaktery a trochu života. A nemusí to být úplně kladné postavy.
Líbila se mi postava Saenkaewa. Nebyl tak poddajný, jak by se mohlo zdát, přestože stále tvrdil, že není dost odvážný. Byl na to jen sám. Zajímavé, jak relativní může být čas. Někomu ten jeden jediný den, kdy jsou ti dva spolu, může připadat jako věčnost, někomu zatraceně málo a přesto ten jeden den dokáže změnit úplně všechno.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.