Podrobnosti recenze
9.6 11 10Začátek má ale solidní. Seriál se rozjíždí dobře, chvíli mě to fakt bavilo a říkal jsem si: „OK, tohle by mohlo fungovat.“ Jenže pak… někde v půlce přišel zlom. Nadšení opadlo, tempo se zpomalilo a já se musel spíš přemlouvat, než těšit, abych to dokoukal až do konce.
Filmové efekty? No… řekněme, že fantazii měli tvůrci větší než rozpočet. Další věc, která mi úplně nesedla, byla předvídatelnost. Hlavního záporáka jsem měl přečteného pomalu dřív, než se stačil pořádně rozhlédnout po scéně. Celou dobu mi na něm „něco smrdělo“ – a světe div se, měl jsem pravdu. Místo šoku přišlo jen pokývání hlavou: „Jo, jasně.“
Konec měl být asi lehce smutný a emotivní… mě spíš vytočil. Upřímně, na to, kolik tam padlo mrtvol, to finále působilo dost nevýrazně. Čekal jsem víc. Emoce, ránu, cokoliv.
Co ale funguje, je hlavní pár. Ten je fakt fajn – chemie jede, kouká se na ně hezky a přiznejme si, hlavně na jednoho z nich se kouká obzvlášť dobře (mrk). Upřímně doufám, že je ještě uvidím v nějakém lepším a „normálnějším“ projektu. Fantasy mi nevadí, ale rád bych je viděl i v klasickém životě, bez nadpřirozených dramat okolo.