Podrobnosti recenze

9.6 11 10
My Golden Blood
Filmobanka
Nioba
Nioba
Březen 03, 2025 5646
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Jsem jediný, kdo má pocit, že fantasy BL teď rostou jak houby po dešti? Kam se člověk podívá, duchové, upíři, nadpřirozeno… a Golden Blood do toho samozřejmě skočil po hlavě.
Začátek má ale solidní. Seriál se rozjíždí dobře, chvíli mě to fakt bavilo a říkal jsem si: „OK, tohle by mohlo fungovat.“ Jenže pak… někde v půlce přišel zlom. Nadšení opadlo, tempo se zpomalilo a já se musel spíš přemlouvat, než těšit, abych to dokoukal až do konce.
Filmové efekty? No… řekněme, že fantazii měli tvůrci větší než rozpočet. Další věc, která mi úplně nesedla, byla předvídatelnost. Hlavního záporáka jsem měl přečteného pomalu dřív, než se stačil pořádně rozhlédnout po scéně. Celou dobu mi na něm „něco smrdělo“ – a světe div se, měl jsem pravdu. Místo šoku přišlo jen pokývání hlavou: „Jo, jasně.“
Konec měl být asi lehce smutný a emotivní… mě spíš vytočil. Upřímně, na to, kolik tam padlo mrtvol, to finále působilo dost nevýrazně. Čekal jsem víc. Emoce, ránu, cokoliv.
Co ale funguje, je hlavní pár. Ten je fakt fajn – chemie jede, kouká se na ně hezky a přiznejme si, hlavně na jednoho z nich se kouká obzvlášť dobře (mrk). Upřímně doufám, že je ještě uvidím v nějakém lepším a „normálnějším“ projektu. Fantasy mi nevadí, ale rád bych je viděl i v klasickém životě, bez nadpřirozených dramat okolo.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.