Podrobnosti recenze

7.6 4 10
Me and Thee
Filmobanka
Kaki
Kaki
Listopad 04, 2025 3998
(Upraven: Leden 20, 2026)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Me and Thee bylo… no jak to říct… něco. A myslím to v dobrém slova smyslu.
Pěkný seriál, zábavný, místy vyloženě směšný a občas tak trapný, že jsem se červenal i za postavy. Ano, i to k tomu patří.
Ze začátku to působí docela drsně, skoro mafiánsky, člověk čeká intriky, temnotu a možná i pár zlomených kostí. A pak? Pak se z toho vyklube tak sladký příběh, že by se cukr nevešel do cukřenky a rovnou bych ho skladoval v homolích. K tomu všemu je seriál ještě lehce střelený, což mu vlastně dost sluší.
Konec… no tady už tak nadšený nejsem. Byl rychlý. Ale ne jako „rychlý střih“, spíš jako „mrkni a je po všem“. A hlavně mi chybělo pořádné drama, nějaké důstojné zakončení. Tohle je už další projekt s touto dvojicí, kde se všechny problémy záhadně vyřeší samy, trampoty se vypaří a svět je najednou růžový, zalitý sluncem a bez jediného mráčku. Trochu škoda.
A pak je tu tanec. Upřímně… pokaždé, když začali tancovat, měl jsem chuť si vypíchnout oči. Dobře, trochu přeháním — ale vážně, nemohli jim dát aspoň pár lekcí? Nebo tomu věnovat trochu víc pozornosti? Tak prkený tanec jsem dlouho neviděl. Tohle mě bolelo. A ne emočně.
Na druhou stranu, hlavní dvojice je sympatická od úplného začátku. Je radost se na ně dívat, chemie funguje a herecky nemám co vytknout. V tomhle směru seriál drží velmi pevně.
A i když jsem tu byl místy dost kritický, rozhodně za tímto seriálem nemůžu zabouchnout dveře a říct „už nikdy“. Naopak — přes všechny výtky se mi Me and Thee líbilo až moc na to, abych ho jen tak odepsal.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.