Podrobnosti recenze

6.4 2 10
Lover Merman
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 16, 2023 7660
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Zklamání. Na to, jak jsem se těšila, hodně velký zklamání. Snad ještě větší, než u Revamp. Miluju vodu, miluju všechno, co se ve vodě pohybuje, ale tohle bylo pro mě hodně slabý. Vším. Kluci mi nesedli hned od začátku (za to nemohou, to je jasný). Snad jedině oba majitelé baru Phana a Phurit, a pak jeho brácha Phutan, měli něco zajímavého. Oči, úsměv, hlasy. Děj samotný nula, chemie ani náznakem. Šest dílů se v podstatě nic nedělo a poslední dva díly jsem si připadala jako na závodní dráze, kdy se to úprkem všechno hnalo do cíle. Hudba, která by měla podržet celý příběh...no, taky taková nijaká. Vždycky se snažím z příběhů něco vydolovat, zajet pod povrch. Tady se mi to prostě nedařilo. Občas mi vadilo i to divně přilepený moře v pozadí. Nevím. Ale...co se mi aspoň trochu líbilo, to byl nápad s toxiny a způsob varování a očištění. Každopádně...jako celek mi to připomínalo takový přenesený "Čekání na Godota".

Mrzí mě to, ale za mě opravdu bída. Což není podstatné, protože někomu se to líbit může a určitě i bude a já za to budu jedině ráda.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.