Podrobnosti recenze

8.6 4 10
Goddess Bless You from Death
Filmobanka Květen 03, 2024 4390
(Upraven: Únor 04, 2026)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Jestli se sérii PitBabe něco povedlo, tak rozhodně to, že dala dohromady skvělou partu sympatických kluků. Po "Long beans" a "Count" jsem čekala a těšila se, co ukáže dvojice PavelPooh. A že teda ukázala...
Nejsem úplný zastánce násilí a krve, ale k rituálním vraždám, duchům a policejnímu vyšetřování to prostě patřilo. Skvěle nadávkované napětí, postupné odhalování pravdy, okusování nehtů, zavírání očí, zavařený mozek přemýšlením co, kdy, kde, proč, thajská magie, magické rituály a chrámy. To prostě miluju. Nenudila jsem se ani minutu. Namakaný potetovaný Pavel, parťák Pooh s jeho mile protivným huhňavým nosovým hlasem a další kluci prostě ukázali, že jim to spolu šlape jak dobře namazaný stroj. A stejně jako v "Khemjiře" i tady byly duchové (i těla obětí) opravdu perfektně namaskovaní, věrohodní, nic načancanýho, umělýho. Bylo to hodně drsný, s minimem zamilovanosti, doteků, s několika polibky a s jedním zbouraným stanem. Scénář mohl trochu tý romantiky rozhodně přidat. Ale...

Nevěříte na duchy? Já myslím, že začnete...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.