Podrobnosti recenze

8.1 5 10
Bôifurendo / The Boyfriend
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Červenec 30, 2024 2067
(Upraven: Únor 04, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Reality show normálně nesleduju. Český verze čehokoliv už vůbec ne. Něco málo jsem viděla v upoutávkách a vážně nee. Japonsko a Boyfriend mě ale přitáhli. První řadu jsem kdysi sice jen tak prolítla, protože mě tam nikdo moc neoslovil, ale líbil se mi celkový formát, tak jsem se pustila do druhé řady. Tady už byli mnohem zajímavější kluci. Z celý sestavy mi neseděl jenom jeden a samozřejmě jsem měla i svýho oblíbenýho medvídka
😉. Musím říct, že někteří měli na svůj věk dobrý názory a měli v hlavě srovnaný co od života čekají a chtějí. Někteří od nich naopak přijímali rady, zamýšleli se nad svými pocity a teprve všechno srovnávali do celku. Mluvilo se hodně o coming outu, o rodinách, strachu, o vztazích, o citech... Někdy se šlo hodně hluboko.
Nebudu prozrazovat, ale bylo zajímavý sledovat postupný vývoj jednotlivých osobností, jejich nacházení odvahy k vyjádření citů, otevřenosti... Jasně, mělo to svoje mouchy, ale soustředila jsem se hlavně na to, co jsem viděla, slyšela. Bavilo mě porovnávat si moje postřehy s "pětkou" ve studiu.

Tohle všechno + nádherná příroda na ostrově Hokkaidó = stále nebudu fanynka RS, ale tuhle jsem si opravdu užila s nadšením, slzami a s respektem ke všem klukům, kteří tam byli...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.