Podrobnosti recenze

9.6 16 10
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Prosinec 14, 2021 3112
(Upraven: Únor 10, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Not me. Seriál, který se mi už kdysi hodně líbil, a teď jsem se k němu vrátila kvůli novému projektu dvojice OffGun.
Gun mě jako Black/White naprosto dostal. Jeho dvojčata, to byla teda parádní jízda. Ukázal, že není jenom hezká tvářička v továrně na BL seriály, ale že je to opravdu herec.
Na začátku sešněrovaný a naivní White, tlačený někam, kam nechtěl a nucený se podřizovat protekci a zájmům státu, se musí během chvilky stát jeho divočejším dvojčetem Blackem. "Sloboda je kyslíkom pre dušu"...těmito slovy začala proměna jednoho v druhého, a tím se rozběhla i nejzajímavější část příběhu. Při prvním sledování jsem si to pořádně neuvědomila, ale teď můžu říct, že to zvláštní pouto mezi dvojčaty, byť bylo ukázané jen párkrát, bylo vlastně geniální. No a Off (Sean), to je taky miláček. Kluci mi hodně připomínají dvojici ZeeNuNew. Kdy Zee je vlastně takový "podpůrný sloup" (myšleno v dobrém) a Ňuňu kolem něj tancuje svůj skvělý herecký taneček. A Off je úplně stejná opora pro Guna. Mám ráda i to jiskření mezi nimi, které je znát z každého doteku, pohledu. Jinak se tu objevila i spousta známých tváří. Že tady hraje First, to jsem si pamatovala, ale úplně jsem zapomněla, že mu parťáka dělal Gawin. Taky měli pěknou dějovou linku, škoda, že trochu ukousnutou.
Každopádně to byl skvělý, i když hodně drsný seriál, plný kopanců, pěstí, rozbitých nosů a monoklů, ale taky lásky a naděje a úžasné hudby. Taky ukázal, že i jeden "kamínek" s sebou dokáže strhnout velkou lavinu.
No a ten konec? Jiný bych od Blacka ani nečekala.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.