Podrobnosti recenze

10.0 3 10
Burnout Syndrome
Filmobanka
Kaki
Kaki
Listopad 07, 2025 2972
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Otázka...vybrat si pocit jistoty, lásku, která je stabilní a nezraňuje...nebo vzrušení, vášeň, inspiraci, oheň, který je nevyzpytatelný a může kdykoliv spálit a ve vteřině dohořet??

Odpověď...stačí se pořádně podívat na obrazy, které namaloval Jira.

Skvěle postavený děj ze mě dostal emoce, který byly rozlítaný nahoru dolů, žadný odpočinek. Dialogy i přesně a trefně zvolená slova mířily přímo na solar, parádní hudba, která vygradovala hlavně v posledním dílu, obrazy, do kterých vložil své vnitřní, osobní pocity neskutečně zahraný Jira a celkově i herecké výkony všech kluků plus Emi (kurátorka Ing). To všechno mě přišpendlilo k příběhu o "TŘECH" jak motýla do entomologický sbírky...k příběhu tří, naprosto odlišných bytostí...Pan dokonalý Pheem (Dew), nevyzpytatelný Koh (Off) a Jira (Gun) vytvořili milostný trojúhelník, mistrně propletený různými odstíny barev, slzami, intimitou a řečí květin.
Povedlo se sem úplně přirozeně propašovat i "souboj" AI s lidskou inteligencí.

V lavině stále nových a nových seriálů za mě tohle rozhodně jedno velké ano.

"Dívej se na mě 10 sekund..."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.