Podrobnosti recenze

8.5 1 10
Fight for You
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Březen 29, 2025 3066
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

9.0
Dneska bylo u nás počasí "že bys psa nevyhnal", takže to chtělo náhradní sluníčko. A tohle sluníčko se opravdu povedlo. Super příjemné dílko. Hodně mě bavil Xiao Bai a jeho "nemotornost", která se rodině Bai naopak moc nelíbila a vlastně celkově odhalovala generační propast. Ocenila jsem oddanost v jiné rodině, kterou ukázal Da Hei. Líbil se mi i ouško Dou..."Lidi lžou, ale jejich oči ne...", ochranářský Da Bai i šéf No Sir. Všechno sympaťáci, každý se svým úkolem. Co se mi hodně líbilo, a co se (pro mě) táhlo celým příběhem, byla symbolika. Dobro a zlo, bílá a černá, Jin a Jang. Spojení dvou do celku. Jasně, spousta věcí se tady dala předvídat, ale to mi nevadilo. Co mi naopak vadilo hodně, to byla hudba. Přesněji všudypřítomný zvuk klavíru, který zněl v podstatě pořád a spíš rušil než vyzdvihoval děj...Méně je více. No, nakonec jsem ho vzala na milost.

Celkově se mi tenhle BOJ o "světlo" líbil.
"Když máš někoho rád, prostě...to udělej."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.