Podrobnosti recenze

5.9 11 10
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Duben 04, 2020 4175
(Upraven: Březen 06, 2026)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Není to líbivý film, ale v přežívací fázi života se občas ocitne každý. Přenáší se na mě Mishova frustrace i Christova stagnace. Z jejich setkávání mám dojem spíše symbiózy nižších druhů, než lidského vztahu. Není se čemu divit, pozitivní škála emocí prakticky neexistovala. Zaujaly mě akrobatické scény, které vnáší do filmu dynamický pohyb, ale svým pravidelným rytmem a opakováním scén opět navozují pocit, že se život nikam neposouvá. Objevují se zde tak statické záběry, že jsem si chtěla "kliknout myší", jestli se vůbec ještě dívám... až do takového stavu příběh zastavili. Chválím závěr filmu, směrovaný k odchodu ze slepé uličky. Podle mě to není odfláknutý film, spíše dost excentrický.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.