Podrobnosti recenze

9.6 8 10
Shine
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 12, 2025 3048
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Vizuálně naprosto dokonalé dílo, odehrávající se v 60. a 70. letech minulého století, které se ponořuje do témat politiky, korupce a samozřejmě přistání muže na Měsíci. Bylo vidět, že tvůrci chtěli posunout hranice, jenomže vyprávění příběhu úplně neodpovídalo vizuálním ambicím. Některé scény se hodně vlekly, často přecházely v melodrama zahalené cigaretovým kouřem. Sexuální orientace postav je zde spíše druhořadý prvek k tomu, co se zde děje. Herecké obsazení je očividně dobré, chemie mezi nimi je, příběh je originálně zasazen do historického prostředí s výbornou hudbou. Takže všechny ingredience tam jsou, ale nebyly dobře promíchány. Hlavní postava (Tanwa) je už od počátku nesnesitelná. Je těžké si seriál plně užít, když nefandíte postavám nebo vám na nich nezáleží. Paradoxně se mě víc líbily vedlejší postavy, zejména Victor. U něj jsem jeho city (k Trinovi) opravdu věřil. Tato postava měla asi největší vývoj, ale bohužel skončila tak, jak skončila. Nemyslím si, že Shine je mistrovské dílo, jak ho někteří vychvalují. Na mě to působilo spíše jako fanservis MileApo.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.