Podrobnosti recenze

9.7 16 10
Moonlight Chicken
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Listopad 23, 2022 8928
(Upraven: Březen 22, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Vždycky, když má nějaká dvojice nový seriál, tak kouknu na jejich starší. Tentokrát jsem si vybrala dvojici EarthMix. Přemýšlela jsem u 1000 stars, zasmála se u Cupid's Last Wish, ale podruhé jsem se zastavila až tady, u stánku s kuřaty, ke kterému celý příběh došel pomalu, ale pevným krokem. Earth sice nepatří svým hereckým projevem k mým favoritům, ale dvojice EarthMix je jinak naprosto dokonalá. Mix je neskutečná studnice emocí a skvěle se k Earth-ovým melancholickým postavám hodí. Svou energií a přístupem k životu pro něj Mix bývá rádcem i kotvou a oba si vzájemně poskytují to nejhlavnější...domov. I když byl jejich příběh zajímavý a Mix byl v roli Wen-a dokonalý, kdy mě hlavně dostala jeho přirozenost, moudrost a jeho oči, u mě to vyhráli Gemini (Heart) a Fourth (Li Ming). Oba zahráli neskutečně. Fourth dal Li Ming-ovi tolik vytrvalosti, neústupnosti, pochopení a citu, až mi to občas vzalo dech. Škoda, že úplně na chvostu byli FirstKhao. Nebyl to jejich seriál, ale oba tady zažívali hodně emočně náročné chvíle a hlavně byli důležitými milníky v životech jiných...jejich čas jsem si opravdu vychutnala.

"Odmietam povýšenie. Dôvod: našiel som domov a nechcem ho opustiť." ❤️

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.