Podrobnosti recenze

9.0 2 10
Reloved
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Prosinec 16, 2025 5568
(Upraven: Březen 26, 2026)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Kde začít. V různých hodnoceních příběh zaostává za jinými perlami. Souhlasím, dalo by se mu parádně naložit, ale nee...a mně se jen těžko vysvětluje, proč se mi tenhle seriál vlastně líbil.
Viděla jsem další z lekcí na téma "kdy se řídit vlastním rozumem a kdy poslouchat kamarády" nebo to bylo víc?...Byla to lekce o tom jak milovat a udržet si lásku nebo jsem sledovala jen další láskyplné klišé?...Nevím, ale životem prověřených mouder tady zaznělo hodně.

Co k hlavní dvojici a příběhu. Na to, že to měla být kostra celého seriálu, tak to bylo spíš jednodušší, ale kecala bych, kdybych řekla, že to nebylo zajímavý. Jinak kluci mi přišli takoví...nijaký. Naaranžovaná, jednobarevná kytka ve váze, kde měly květy přesně svoje místo a ať jsem tou vázou otáčela jak chtěla, pořád jsem viděla to samé. Than Akina miloval a Akin Thana taky, o tom žádná, ale nebylo v tom kouska citu, chemie, jen odříkané dialogy bez emocí a s americkým úsměvem na tváři. A i přesto se na ně dalo koukat a opravdu jsem jim držela palce a čekala, jak se to celé rozmotá.

Ale KOUZLO jsem našla jinde. Divoké kvítí, pestrost, barevnost. Pond a Don. Žádná nuda svázaná do kytice, ale divočina, volnost, přirozenost..."dezert, který není na talíři." Zamilovala jsem se do "Pana fotografa", do jeho charisma, chtivosti a vášně, do jeho očí i pihy nad horním rtem, náušnic v uchu a hlavně do jeho lásky k "Panu VIP klientovi". Jejich příběh se mě dotkl osobně. Jejich příběh a poselství mě srazily na kolena a vrátily o mnoho let zpátky. Mít tak druhou šanci...
Usmívala jsem se u jejich slovních přestřelek, nedýchala při jejich intimních chvilkách a brečela ve chvílích smutku.

Skvělá byla i banda všech ostatních lidiček. Zajímalo by mě, jestli AJ tu stáž vůbec dokončil 🙂, jestli šéfové studia a posilky našli svoje lásky, a jestli i malá, roztomilá Nene nakonec Mawina přerostla.

Ani já nedávám moc vysoký hodnocení, ale "fotograf s VIP klientem" se ve mně uhnízdili hluboko a trvale.

"Život je kratší, než si myslíme."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.