Podrobnosti recenze

8.7 3 10
Love after Addiction
Filmobanka
Meg
Meg
Únor 01, 2026 3814
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Jak si zahrávat s vlastní důstojností...
Další ukázka toho, že ve světě hvězd a hvězdiček je "cosi shnilého". Snažím se seriálům z tohoto prostředí vyhnout, ale tady mě zlákaly pěkně poskládaný dvojice.
Příběh to nebyl nijak výjimečný. Zaměřila jsem se spíš na význam hodnoty člověka, který by měl být odpovědný za svoje jednání a měl by si umět sám stanovit svojí vlastní morální hodnotu života. Ať už je idol nebo ne. Ale to si hodně idealizuju, protože idolové těch možností v reálném životě moc nemají a jsou svázaní zastupujícími společnostmi a svými agenty. Každopádně co tady tentokrát domimovalo? Naprosto skvělá hudba a písně. Spíš jsem žila z vyprávění v textu než čímkoliv jiným. Z písně v 11.dílu byly smutek a zoufalství úplně cítit. Ale i tak se mi seriál celkově líbil, i když konec byl zase v tempu Usaina Bolta :), a to doslova :).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.