Podrobnosti recenze

9.8 10 10
Invisible Boys
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Leden 26, 2025 4647
(Upraven: Duben 15, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Každá moje čistá 10 je jiná a je z určitého důvodu. Někdy je spontánní a uchechtaná, někdy daná po dlouhém přemýšlení, někdy opsaná a někdy opravdu prožitá, ale vždycky si za ní budu stát. Stejně jako teď...

Souhlasím, tohle nebyla pohádka. A i když to víte, stejně si při sledování v skrytu duše chvilku přejete aby byla...abyste nakonec zjistili, že to pohádkové by to tady všechno zabilo a že je dobře, že to nesklouzlo do nadýchaných obláčků, ale zůstalo to v rovině reálného života.
Skvělé herecké výkony, hudba, prostředí a hlavně příběh jako takový. To jsou kousky, které se propojí v neskutečný, čistý, hluboký, syrový prožitek. Úplně všechno mě přeneslo do centra dění, cítila jsem skutečnou nenávist k Zekově mámě, tleskala odvaze, která se prostě jednou musela prodrat na povrch, zklamaně se dívala do zrdcadla na jednu srabáckou tvář, prohrábla modré kudrny a nakonec i zjistila a pochopila, že někdy už prostě není kde brát...
Mě osobně hodně oslovil modrovlásek Charlie.

"Zatracení kluci..."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.