Podrobnosti recenze

9.9 16 10
Reset: The Rebirth of the Star
Filmobanka
kerem
kerem
Leden 09, 2025 11898
(Upraven: Duben 08, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Pondovo fenomenální herectví, skvělý námět a scénář, a úžasná hudba jsou základní pilíře úspěchu tohoto seriálu. Pond v roli Armina si tady střihnul svoji životní roli, a popravdě jsem ani nečekal, že i vedlejší role mě zde budou tak neskutečně bavit. Cením si toho, že tvůrci se snažili, aby zasazení příběhu do roku 1999 bylo pro diváka věrohodné, takže například veškeré záběry byly situované tak, aby nebylo vidět širší centrum Bangkoku s mrakodrapy, aby nejrůznější předměty odpovídaly době, nebo aby na bankovkách byl vyobrazen správný král. Jednoho historického failu si ale zkušený cestovatel po Bangkoku, jako jsem například já, určitě všimne. Viz můj příspěvek zde v komentářích.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.