Podrobnosti recenze

9.3 20 10
Heated Rivalry
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Září 26, 2025 11524
(Upraven: Duben 11, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Zhlédl jsem seriál již potřetí a neustále nacházím nové drobnosti, je to moje totální závislost. Hlavní dvojice to zahrála fantasticky a její vývoj se každým dílem posouval. Od prvních krůčků fyzického sblížení v dorosteneckém věku, kdy ani jednoho nenapadne byť jen snít o něčem víc, neboť oba dva mají velkou naději se dostat do nejprestižnější hokejové ligy světa, až po závěr šestého dílu, kdy sedí oba dva s Shane-ovými rodiči a vysvětlují si detaily. Přitom vývoj Shane-a byl rychlejší a brzy se do Ilji zamiloval, přes pokus o vztah s herečkou až do vlastního závěru. Hrál mnohdy beze slov jen obličejem. Zůstane ve mně vždy ta scéna, jak naslouchá monologu Iljy v ruštině v pátém díle, mimochodem skvěle Connor zvládl mluvit rusky, ač rodilý Američan. S Iljou to bylo jinak. Dusil v sobě to, že kořeny a rodinu měl v Rusku a s tím vším spojené patálie.
Jejich vývoji napomohl i příběh Scotta a Kipa, kteří to zahráli také moc pěkně. U Arnauda jsem zjistil, že jej máme tady na stránkách dokonce v Osobnostech.
Postavy na mě působily skutečně, syrově, přitom uvnitř byly zranitelné a emoce prýštily každou epizodou. Erotika patří do moderního pojetí třetího tisíciletí, pokud je jednou z hlavních bodů vztahu, vše velice vkusné, ale zároveň lidské. Chemie skvělá. Nebavilo by mě se dívat na klučíky, jak se věnují jen tréninku a sportu a pak v poslední epizodě si dají jednu rybí pusinku jako v mnohých asijských seriálech. Scénář byl bezva a byl prošpikován různými humornými hláškami a také respektoval, že ve vrcholném sportovním prostředí se nemluví jen spisovně.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.