Podrobnosti recenze

7.2 7 10
Filmobanka
petr12
petr12
Březen 23, 2009 3356
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Film o psychouších mě pozval ke zhlédnutí hned, jakmile jsem zjistil, že tam hraje herecká "záruka" Julianne Moore. A nejen to, ještě i v roli jejího syna Eddie Redmayne, kterého zde na GT známe nejspíše a nejvíc z filmu Dánská dívka. Zvláštní film a vztazích v rodině, které postupně divák vnímá. Pozlátko a snobství, později citová bezradnost, sobeckost a opravdu solidní herectví Barbary a Antonyho. Líbil se mi, i když ostatním asi ne, i otec. Utkvěla ve mě scéna na letišti, trojka v posteli ve složení matka, syn a jejich vzájemný milenec, trošku hůř se mi dívalo na incest matky a syna a nakonec .... neprozradím, ale Antony byl psychicky narušený už asi od raného mládí a vliv na něj měli i oba rodiče s jejich nefungujícím vztahem.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.