Podrobnosti recenze

8.6 4 10
Filmobanka
allnino
allnino
Prosinec 31, 2022 1718
(Upraven: Duben 15, 2026)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Začátku by rozhodně slušel kratší "letní" sestřih.
Jinak hodně zajímavý film. Každý reaguje na životní rány jinak a každý se s nimi vyrovnává po svém. A tohle tady bylo zachyceno opravdu věrohodně. Líbilo se mi propojení Lucasova monologu s odvíjejícím se příběhem. Lucas se mi vůbec celkově moc líbil. Paul Kircher zvládl zahrát všechny vrstvy Lucasových emocí opravdu obdivuhodně. Překvapila mě i Juliette Binoche v roli matky (miluju jí ve filmu Čokoláda). Vynikla tady její přirozená krása, mimika, smích, smutek, gesta. Nic laciného, afektovaného, umělého. Do příběhu patří i brácha Quentin, toho jsem musela trochu "kousat", a pak sympaťák Lilio. Moje pocity z celého filmu a hlavně z Lucase podtrhla ke konci filmu krásná píseň Rolling stone od Jorrdee. Úžasný. Celkově jsem moc spokojená.

"Někdy se hodí nemluvit. Nutí to ostatní, aby mluvili za tebe." Tohle Lilio trefil přesně.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.