Podrobnosti recenze

9.6 4 10
Only Friends: Dream On
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Leden 15, 2026 2632
(Upraven: Květen 22, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Kudy se do toho pustit.
"Ach Romeo, Romeo! Proč jsi Romeo?"
Sakra, proč zase vlastně Romeo? Ale dobrá, beru tě na milost, vlastně jsi držel a promotal všechny tři páry dohromady...

Musím říct, že první série se mi líbila víc. Dějové linky jednotlivých dvojic byly pestřejší, zajímavější. Tady se to (aspoň pro mě) pořád točilo na jednom místě. Spíš než na příběh se kladl důraz na emoční stránku. Co se mi ale hodně líbilo a nevyznělo do ztracena, to byl nápad se svěřováním pocitů jednotlivých postav do objektivu kamery. Někdy to byla slova, někdy jen pohledy očí. To se hodně povedlo...

Každopádně jsem se na tenhle seriál dívala hlavně kvůli dvojici EarthMix. Earth zůstal na svým. Stejný pohyby, povzdechy, pohledy, stejná mimika. Jenže Earth má svojí úžasnou druhou polovičku. Mix je tady NESKUTEČNÝ!! Obrovsky vyrostl. Poslední dobou se chrlí jeden seriál za druhým a to původní kouzlo, myšlenka, kvalita a herectví se prostě vytrácí na úkor množství a rychle, rychle poslat do světa další dílko. Což je fakt škoda. Ale Mix tady ukázal, že se ještě hrát dá. To co vložil do postavy Deana, ten nášup emocí, to mě prostě dostalo. Jeho "poslední slova pro svého ex"...uff...to mi tečou slzy, jen si na to vzpomenu. Navíc spojení EarthMix je přirozené, nic umělýho, proton a neutron, stabilita jádra, nádhera.

Zklamali mě JossGawin. Za mě jim tohle vůbec nesedlo. Sice jsem se ze začátku u Arnolda bavila, Joss tu nechápavost a odmítání zahrál dobře a Gawin dal Tuovi správnou dávku smutku a zklamání, ale prostě nee. Tohle nebyla ta "upíří" samčí dravost a odhodlanost, která jim slušela mnohem víc. Ale chápu, k těmhle rolím by to úplně nepasovalo.

A teď přijde krásná a omletá fráze..."jestli si někdo ukradl seriál pro sebe"...
Ano, AouBoom, moje ne dvakrát oblíbená dvojice, se stává vítězem této série. Tohle bylo přesně pro ně. Tady ukázali, že nejsou šediví, jak jsem je vždycky vnímala. Dali žárlivosti, chtivosti, smutku, nasr...sti, přátelství úplně jiný odstín. Joo, tohle byla jejich chvíle a tohle dalo tomu celému tu správnou šťávu...

A i tahle série měla svýho "padoucha", ale Pete nesahal Bostonovi ani po kotníky. Těšila jsem se, že zatopí a zamíchá...tichá voda, ze který se uvaří hutný pekelnický guláš. Škoda, že to vyznělo do ztracena.

Každopádně, nebyl to špatný seriál. Spousta emočních veletočů, který ve mně dokázaly rezonovat po každém dílu, herecky i hudebně paráda. Jen prostě příběh jako takový se úplně nepotkal s mojí chutí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.