Podrobnosti recenze

9.4 2 10
Free at Heart
Filmobanka
allnino
allnino
Duben 02, 2026 1093
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Tady není moc co vymýšlet. Příběh byl taková klasika, i když... Malé městečko, kluk, holka, kluk, škola, rodiče a homofobie v přímém přenosu. Když se to ale spojilo dohromady, byla jsem z celku hodně překvapená. Dvě hodiny jsem byla přilepená k obrazovce a hltala minutu po minutě. Jak s oblibou dlouhým filmům doporučuju "letní" sestřih, tady bych nezastřihla ani konečky.
Dostali mě oba kluci. Sebastian i Kolja. Oba velcí sympaťáci. Víc se herecky musel ukázat Linus Moog, protože jeho Sebastian měl objevování vlastní identity trochu těžší. Mám ráda, když se nedívám na leklou rybu a dokážu v obličeji přečíst všechny projevené emoce, city. A to zvládl i Aurel Klug v roli Kolji. Krásnej kluk a ty jeho pohledy a úsměv. Jejich propojení bylo intenzivní, zakázané, jemné, a řekla bych i trochu "zvláštní", ale i tohle se někdy stane...
Co mě uchvátilo byla hudba. A když se do hudebního motivu přidal ještě tlukot srdce...

Nevím, kolik příznivců si tenhle film najde, ale ve mně bude rezonovat ještě dlouho...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.