Podrobnosti recenze

10.0 4 10
Koi Naam Na Do
Filmobanka
petr12
petr12
Květen 04, 2026 1640
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Indickou produkci poslední roky miluji. Příběh tohoto webového seriálu byl jednoduchý a přesto mi projekt dal něco, na co mnoho jiných přes bombastické reklamy a "hvězdné" herecké obsazení nedosáhnou ani omylem.
Hranice mezi přátestvím a láskou. Mezi skutečným přátelstvím a skutečnou láskou. Mezi zklamáním a nadějí. K tomu nádherný motiv písně ve dvou variantách, bezva zpracované titulky a především s jakou ... hledám to správné slovo, vyjádření ... s jakou NĚHOU a RESPEKTEM k této hranici to oba hlavní představitelé zahráli a ještě na koncích dílů zavtipkovali, samozřejmě i s cílem podpořit jejich rozpočtem mizivý internetový projekt. Sahil a Aaryan mně dodali navíc s jejich sympatickým zjevem punc něčeho originálně zvláštního, jinak krásného, indického a přeji si, aby takovýchto projektů bylo více.
Hodnocení? O tom by se dalo přemýšlet. U mě ale naproto převážila ta jinaká originalita.
I některé myšlenky stály za to (láska uzavřená do krabice přátelství, láska duševní, láska fyzická, sdílení bydlení, "moje duše je spojena s tou tvou, ale naše těla takové spojení mít nemůžou", hetero x gay)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.