Podrobnosti recenze

10.0 4 10
Koi Naam Na Do
Filmobanka
petr12
petr12
Květen 04, 2026 1640
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Kluci v předchozích recenzích už řekli vše, tak to vezmu po svém.

Jsou seriály, které mi nic nedají. Jsou seriály, které v sobě mají poselství, myšlenku. U některých si dokážu parádně vyčistit hlavu. A nakonec jsou ty, které mě dokážou rozemlít na masokostní moučku a nakrmí mou duši na hodně dlouhou dobu...jednoduché, přímé, čisté, sdělující...

Je nutné pojmenovat to, co s někým sdílím? Jméno znamená větší bolest ze ztráty...všeobecně.

Otázku, zda může existovat láska mezi přáteli a zda se dá se vůbec vyčíslit hodnota lásky a přátelství, jsem si také kdysi položila. Dvakrát. Jednou jsem dala přednost srdci, které si vybralo lásku. Láska už není a přátelství nebylo prostě možné. A pak jsem poslechla rozum a dneska můžu říct, že moje třicetileté přátelství má hodnotu skutečně nevyčíslitelnou.

Ano, kde je ta hranice? Kdy poslechnout srdce a kdy rozum? Anshul a Kavith mi připomněli, že potřebujeme oboje. V jejich rozhovorech toho zaznělo tolik, že je jasné, že se k nim budu muset ještě mnohokrát vrátit.

Dobře udělané byly i konce každého dílu. Byly vtipné a lehce vybízely i k přemýšlení, a to se mi líbilo.

"Když ani čáry na našich dlaních nejsou stejné...tak i naše cesty za láskou mohou být jiné."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.