Podrobnosti recenze

8.4 2 10
(Upraven: Červenec 18, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
"Nevzdávej něco ještě předtím, než to skončí.
Lásku ti nepředurčí osud nebo nějaká kosmická síla. Láska je volba. Volíš si jí každý den. A buď si jí zvolíš, nebo jí odmítneš."

Reálné problémy, reálné postavy, nic nadpozemskýho. Toho si cením. Prostě život. Studentský život. Bylo fajn vrátit se na střední a vidět starou partu zase pohromadě.

Vztah Nicka a Charlieho vstoupil do další fáze. Může studentská láska vydržet? Jak se dá zvládnout přechod od mládí k dospělosti. Noo, to může být sakra těžký. Vždycky ale záleží na "mně", ne na lidech okolo. Ti mě mohou možná trochu nasměrovat. Emoce lítaly nahoru dolů. Přišel čas na důležitá rozhodnutí. Kluci to zahráli opět skvěle, uvěřitelně. Možná bych někde zase stříhala. Některé pasáže bych určitě oželela, ale asi tam prostě měly být. Těšila jsem se, co nového ukáže Tao a Charlieho ségra. Škoda, že dostali tak málo prostoru. Jinak u mě hraje velkou roli i hudba, výběr písní, a to mi tady hodně sedlo.

Každopádně...První řada zůstává nepřekonaná, ale i tak to jako celek stálo za můj čas. A těším se na další postřehy, protože si myslím, že tady bude velký názorový rozptyl :).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.