Podrobnosti recenze

7.1 11 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 12, 2012 10280
(Upraven: Červenec 31, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Učili se spolu srovnat krok, sladit a doplňovat pohyby, učili se znát limity těla vozíčkáře, znát sebe sama, učili se žít, ne přežívat...jeden na vozíku, druhý bez mámy.

Pěkný příběh. Zdánlivě jednoduchý. Ale oba už měli své životy komplikované, tak proč rozbíhat další dějové odbočky. Líbila se mi lidskost, líbilo se mi uvažování všech postav.

Několikrát jsem si pustila scénu z konce filmu, která vlastně symbolizovala celý Morganův příběh...kopec, Morgan, pád, vůle, vítězství...to bylo pro mě hodně silný.

Musela jsem si zvyknout na oba herce. Hlavně Dean mi úplně neseděl. Ale jestli hráli nebo nehráli dobře? Neřeším. Jestli se hrálo na city diváků? Tak ať. Důležitost byla někde jinde.
Lehce bych opět stříhala. Ale...

"Pojďme na to přijít. Společně."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.