Podrobnosti recenze

8.0 2 10
The Gaze
Filmobanka
Naomi
Naomi
Květen 13, 2026 1899
(Upraven: Srpen 03, 2026)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Příjemný dojem z tohoto nízkorozpočtového webového seriálu u mě zapříčili především herci samotní. Nevím, zda se v Číně trošku "ledy pohnuly" ohledně stejnopohlavní lásky, pátral jsem, ale tentokráte u seriálu "zástupně" není uvedena jiná země, například jako u jiných čínských projektů Thajsko, Singapur, Taiwan.

Ty líbačky byly ještě stále amatérské, například Li Youen (použiji svoje termíny) byl na úrovni kartónové krabice, ostatní tři byli o level výš na úrovni leklých ryb, ale tady mi to nevadilo. Příbeh průměrný s někdy trošu naivním chováním či zvratem postav, přehnaným pohrdáním v první půli, aby nakonec se vše obrátilo a ten, co byl na koni, ve druhé půli dlouho žadonil. Příjemný byl brácha se svýma krásnýma šterbinovatýma očičkama a i když jej hrál dospělý herec, věřil jsem tomu silnému bratrskému poutu.
Prostě příjemné, dalo se to. Jednoduše řečeno, tvůrci upletli z lejna bič.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.