Podrobnosti recenze

8.3 3 10
Tera Bann Chala Hoon
Filmobanka
petr12
petr12
Červenec 25, 2026 1219
(Upraven: Srpen 25, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Luv. Další drsňák s měkkým srdcem, který si mě získal během pár minut.
"Mám srdce jako malej vrabčák."

Příběh to není složitý. Ne vždycky je ale potřeba mít komplikovaný, hlubokomyslný propletenec. Tady jsem si to užívala z jiné stránky. Bylo to milý, s opravdu krásnými písněmi, herecky solidní, prostě super podívaná o plnění snů. Co k tomu říct. Aayu dával Luvovi docela zabrat 😀. Byla tady spousta vtipných momentů, ale i těch k zamyšlení. Mít v životě nějaký sen. Drží nás někdy tohle nad vodou? Žene nás vidina splnění našeho snu v životě vpřed? Možná. Určitě...

A co jsem si fakt užívala? Naprosto dokonalou souhru Aayuovy mámy s Luvem. Značka ideál ❤️...
A samozřejmě zase ty konce jednotlivých dílů. Ty prostě nesměly chybět 😀...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.