Podrobnosti recenze

8.8 4 10
Blue Lips
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Červen 17, 2026 1387
(Upraven: Září 08, 2026)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

7.0
Tenhle seriál by se dal rozcupovat dvěma větami. Ale neudělám to. Protože já ho prostě baštím. A čím víckrát jsem ho viděla, tím víc jsem se mu ty technický, ne mouchy, ale masařky, snažila odpustit :).

Charismatický Modrovlásek a sympatický "stařec" rozehráli další variaci na téma nekomunikace, nepochopení, neuzavřené věci. Je sem ale přidáno něco navíc. A to něco udělalo to hlavní jádro tohoto příběhu. Modrá barva. Modrá, která se jako řeka prožene životem dvou lidí. Řeka, která může přinést nejen zkázu, ale i šanci na budoucnost. Modrá, která jako stuha prováže dvě bolavé duše.
Bylo mi jedno, jestli se kluci líbali hodně nebo málo, jestli vášnivě nebo jako dva kapři. Šlo mi o jejich vzájemnou interakci, komunikaci, sdílení, protože tohle tady v mých očích opravdu fungovalo a já se na té modré vlně vezla s nimi.

A je jen škoda, že sem Drsňák a Kudrnáč jenom nakoukli a místo aby pluli stejným říčním korytem, stalo se z nich slepé rameno. Chtělo to pořádně celé vysvětlit a uzavřít. Stejně tak i právníkovu noční můru.

Modrá prostě zase vlítla do cíle tak rychle jako Pogačar při výhře v časovce. Dva díly navíc by mi rozhodně nevadily.
Jinak v celém seriálu je spousta skvělých písniček...ale

Každopádně dávám do škatulky...„See you again“.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.