Podrobnosti recenze

9.9 9 10
My Golden Blood
Filmobanka
Nioba
Nioba
Březen 03, 2025 4429
(Upraven: Červen 10, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Od seriálu jsem mnoho nečekala, ovšem to je tak příjemná pohádka! V seriálu je jen jedna dvojice a myslím si, že to klukům hodně pomohlo. Měli dost času vykreslit svůj vztah i v drobnostech a připoutat si diváka. (Kdo z herců by taky mohl konkurovat urostlému Markovi, že :-D) V kontrastu s jeho fyzickými přednostmi mě bavila něha, která byla snad lepším lákadlem než chemie a dodávala seriálu nefalšovanou romantiku.
Hodně oceňuji jednoduchou, ale krásnou hudbu, která se seriálem prolíná.
Příběh hezky plynul, ale zároveň byl emočně pestrý. Já si to fakt užila.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.