Podrobnosti recenze

4.7 3 10
Olympo
Filmobanka
TheTrouble
TheTrouble
Květen 01, 2025 1005
Celkové hodnocení

5.8
Příběh

6.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

6.0
Zpracování

5.0
Tak nevím. Asi to nebyl úplně špatný seriál, ale dalo se to udělat lépe. Všechno se točilo okolo tří věcí.
- Coming out. Nic jednoduchého, a v týmovém sportu obzvlášť. I tady to bylo vidět. A pak... zavírání očí, mlžení trenérů, strach z prozrazení, vyloučení z týmu...je dobrý si to občas připomenout. Kluci namakaní, ale je jasný, že ragby není sport pro hubeňoury.
- Rivalita ve sportu. Vždycky byla, je a bude. Tohle mě vrátilo o hodně let zpátky..případ Tonya Hardingová x Nancy Kerriganová. Dokonce i herečky jim byly trochu podobné.
- Doping. Co k tomu. Jeden můj kamarád kdysi řekl..."Myslíš, že se dá vyjet Col du Tourmalet jenom na "chleba se sádlem"?
Tohle všechno tady bylo namíchané do jednoho celku. Plus k tomu byla přidaná banda sportovců, dopingová kontrola, která působila spíš komicky, než cokoliv jiného a nedotažená "detektivní" zápletka. Co se mi naopak líbilo? Ukázka vlivu přehnaně ambiciózních rodičů a přenesení svých cílů a tužeb na své děti.
A závěr? Překvapení? Dvě strany. U mě převládla... "Nevyhrává ten, kdo nejvíc dře, ale ten kdo je ochotnej zajít nejdál." Pan Zátopek by zaplakal...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.