Podrobnosti recenze

9.5 9 10
Top Form
Filmobanka
porcellus
porcellus
Březen 23, 2025 7748
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Díky geniálnímu scénáři jsem si seriál užíval od první minuty, protože pořád se zde něco děje. Je to napínavé, promyšlené a poutavé. Vrcholem této série je ale skvělé herectví Smarta a Booma. Je to opravdu zážitek tyhle dva herce sledovat spolu. Jejich vzájemná chemie je naprosto dokonalá. Já se hned zamiloval do Smarta v roli Jina. Ten jeho věčný optimismus a nadhled mě vždy dostával. V seriálu je spousta úžasných momentů, ale jedna scéna je naprosto nezapomenutelná. Žhavá scéna s medem :) Absolutně nemám co vytknout a vřele doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.