Podrobnosti recenze

7.6 5 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 26, 2022 2969
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

7.0
Filipíny si z nahého těla těžkou hlavu prostě nedělají. Nahotu ukazují s lehkostí a hlavně přirozeně. Thajsko by se od nich rozhodně mohlo něco lehce přiučit. Každopádně je to film, který se mi líbil. Tak nějak celkově do sebe všechno pěkně zapadlo. Příběh, herci, běžný hovor, kamera, hudba...Byla to ukázka rozdílného života v bohatství a chudobě. Myslím si, že chudobu umí filipínské filmy taky ukázat fakt dobře. Oba kluci se z ní snažili najít cestu přes bohatou nadrženou samici Salem, hérečku, manipulátorku a zase hérečku. Korupce a špinavý prachy, to byl její manžel kongresman.
U mě rozhodně zabodoval Drei Arias/Aldon. Extra sympaťák s nádherným kukučem. "Thajský buchtičky" mu na bříšku teprve kynuly, a to mu dodávalo krásnou přirozenost. Na rybí farmě chci vidět normální kluky a nee namakaný svalouše. Čím se tady nešetřilo, to byly vulgarismy. Ale i ty sem prostě patřily. Zkoušela jsem je nahradit něčím "mírnějším", ale potom to ztratilo ty grády.
Jinak se mi líbily sem tam vložené záběry z výšky. Krása.
Co mě teda opravdu hodně překvapilo?...hudba. A ještě víc mě překvapilo, že byla vlastně naprosto skvělá a přesně se hodila k jednotlivým obrazům.
Jinak na téma "sexuální scény" jsme dostali vyčerpávající odpověď i s lekcí anatomie 😁🙈 a není třeba se víc zmiňovat 😂. No a ten konec...
Na MDL má film hodnocení 6,9 a na IMDb jen 4,6. U mě zabodoval rozhodně víc.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.