Podrobnosti recenze

9.3 5 10
10 Dance
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Listopad 12, 2025 1430
(Upraven: Prosinec 21, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tanec, pohyb, vášeň, vzrušení...
Žhavost, hudba, krásná těla...
Ctižádost a rytmus proti divokosti a energii...
Uhlazenost proti slunci, vášni...
Ďábel proti andělovi...
Obdiv, nakopnutí, pomoc jeden druhému...
Příběh tady nevyprávějí slova, příběh je tu vložen do tance.
Tanec je blízkost, smyslnost, jsou to doteky, tanec je součástí namlouvání. Je to odevzdání se jeden druhému. Je to splynutí těl v jeden celek. A tady se to povedlo všechno spojit do, aspoň pro mě krásných, dvou hodin. Oba kluci spolu byli úžasní. Dostali mě oba. Jejich sdílení. Ale přeci jenom o krapet víc mě chytil do svých pohybů Takeuchi Ryoma v roli Suzuki-ho. Latinskoamerické tance jsou o vášni, erotickém náboji, svobodě,...a to Ryoma zvládl skvěle. Ale Machida Keita a jeho Sugiki byl hned v závěsu. Nesmím zapomenout ani na obě tanečnice a dva nenápadně nápadné průvodce. Krasné šaty, skvělá hudba, tmavší barvy. Krátce se tady "mihla" i píseň, nádherná píseň Besame mucho, která mi vždycky zní v hlavě ještě dlouho po tom, co jí slyším.
Možná to není na čistou 10, ale miluju tanec, miluju tu čistotu a energii, kterou mi dává. Při pohybu vypnu a nechám proudit ven emoce. Tohle se mi líbilo, hodně líbilo. A tak trošku doufám, že nebudu jediná.

"V tanci není hlavní technika ani výdrž. Láska je to, co ho dělá celistvým."

Lásku tvoří jedna duše obývajíci dvě těla. Aristoteles

P.S. Ryoma a jeho potutelný úsměv na konci...no, třeba ví víc, než my 😉...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.