Podrobnosti recenze

8.3 4 10
His man
Filmobanka
Sisinka817
Sisinka817
Srpen 10, 2023 4653
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

5.0
Původně jsem z hodnocení chtěl strhnout méně, byť za takovou pro někoho blbost jako zbytečné a otravné popisy (protože není přeloženo vše, tak ve fanouškovském překladu 1. série to tolik neštve). Takové ty, co se používají na sítích na storíčka, nebo jak se tomu říká. Účinkující třeba kýval hlavou, tak tam dali popisek "kýve hlavou". Nebo "trapné ticho" pro asi blbé diváky, kteří by to nepoznali ani podruhé, potřetí atd. Nicméně obsazení bylo sympatické, účinkující si k sobě nacházeli cestu už proto, že byli "mezi svými". Vykvetlo pár velmi hezkých romancí a pár kluků dokázalo za jediný týden skokově dospět. Už ve 2. sérii mi to ale začínalo haprovat. Tolik míjení se mi zdálo nepochopitelné hlavně proto, že se otevírali a rozpovídali ještě rychleji než předešlá parta. Do toho se jim tam jeden účastník prakticky sesypal a do konce zůstal v křeči. Aspoň že producenti prokázali větší empatii než ti od heteráckého Pekla pro nezadané a zrušili podobně až ponižující veřejný závěrečný výběr a nadále volili soukromější formu. Ve 3. sérii jsem navíc k obsazení ztrácel sympatie stejně rychle, jak se měnily jejich (po)city. A to si producenti vyšetřili poslední, možná největší ránu na úplný konec, kdy účastník ztrhal i samotný koncept pořadu (že byli v bublině, byl pod tlakem, nechal se strhnout a neuvažoval jasně). Vůbec - poslední třetina série se proměnila v takové slzavé údolí, že nemůžu ani pořádně ocenit, jak statečně si vedli dva nejvíce odmítaní, byť z odlišných důvodů. Sotva mě napadlo, že navzdory stereotypům o komunitě nejhůře dopadli twinkové s neseriózními profesemi, ve 4. sérii se s nimi roztrhl pytel. Ale hlavně produkce se kvůli nespecifikovaným problémům s jedním z účinkujících rozhodla ji nejen přetočit celou, ale i se tvářit, že je to natočeno poprvé. Sice jim to vydrželo sotva jednu epizodu, ale je to navrch poznamenané tím, že tu dramaturgickou chybu stále připomíná pár z předešlého natáčení, který se rozešel i hádá kvůli nové účasti. Padlo i obvinění ze snahy o zviditelňování, jež bohužel sedí i na převažující profesní zaměření zúčastněných. Vůbec mám dojem, že se tam vkrádá dosud výjimečná zlomyslnost, najmě když produkce nejen přidala hrozbu vyřazení, ale ještě to nechala na hlasování obyvatel komplexu (jeden dům už to není). // P. S.: Pokud by někdo byl stejně překvapený - dennodenní nanášení make-upu není odkoukané ze zákulisí hraných BL, viděl jsem to řešit i u herců (heterosexuálních) korromkom (vč. používání rtěnek). Zato jsem viděl jen tady, kolik z nich mělo zlozvyk si neustále upravovat prameny vlasů. A to i ty sčesané do čela, což je v jihokorejské kinematografii obecně poznávací znamení mládí, i když většina kluků s tím vypadá i kapku... ehm... nablble. Ať to mám z jedný vody: jihokorejský ideál mladíka/muže je zřejmě vysoký, štíhlý, s úzkým obličejem, výraznými rysy, velkýma očima a světlou pletí. Tedy to, co Jihokorejci obvykle nejsou, ale jsou tím až posedlí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.