Podrobnosti recenze
7.6 4 10Pod čarou:
Pond a Phuwin dokázali, že hrát umí a po Never Let Me Go, který se mi od nich nejvíce líbil, vykreslili své postavy solidně. Pond je originál, ušiska, obrovská ústa s masivními rty, které by mu mohla závidět kdekterá botulotoxinová "kráska" a velkými zuby a jako Thee s až do nebe vyfoukanými vlásky měl lehčí pozici než Phuwin, který se až tak moc nemohl herecky projevit svazující rolí Peache. To samé platí u Pertha, u kterého už poněkolikáté čekám, že konečně dostane nějakou méně svazující roli, jako při jeho začátcích u postavy Ae-ho. Thajský národní plavec měl stále krásně řezané rty, jen i on byl svou rolí svázán. Příjemná sestřička, maminka mi někdy připadla jako "Marfuška" a na otce jsem si v jeho nové roli chápajícího fotříka nemohl zvyknout, stále jej mám zafixovaného z KinnPorsche. Vlasový styl chlapeckých postav byl tentokráte "na prcinku" a nejlépe, aby konce vlasů bodaly do očí a nakonec si zahrál i režisér a opravdu mu svědčí spíše ta režisérská role. Hezká píseň ke konci. Pokud ji opravdu zpíval Pond, tak moc pěkné. Pusinka a to, že všichni kloučci jsou teplí, mě už ani nepřekvapuje.