Podrobnosti recenze

9.5 6 10
Perro Perro
Filmobanka
TheTrouble
TheTrouble
Srpen 23, 2024 1820
(Upraven: Květen 02, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Určitě jiný pohled, naději, očekávání bude mít tento film (alespoň v průběhu sledování) zde na těchto strákách a jiný na jiných serverech, kde drtivě převažuje majoritní množina diváků. A abych se přiznal, tak u mě Berger po uvedení filmu Hawaii sám sebe nepřekonal a další jeho počiny ... no čekal jsem víc, zdálo se mi, že přešlapuje na místě či hledá ve slepých uličkách. Ale beru jej jako za naprosto originálního tvůrce, vymyká se z davu většiny ostatních.
Tento film je jiný a pro diváka muže, co se zajímá o muže (a nebo i o muže) může být "divnou" hranou gay interestu, gay naděje a hned na začátku mě napadly tři možné konce: z Maxe se stane muž, Maxe si vezme Juan domů, Max zůstane nakonec opuštěný. Samozřejmě konec neprozradím. Vlastně ... příběhem by sem na tyto stránky film ani neměl patřit, ale vše je tak zamotané a hlavně, člověk a pes, to je mnohdy větší pouto, jak ...
Hodnotím tak, jak hodnotím. Zvažuji všechna pro a proti a vyšla mi z toho čistá desítka. Jiné, originání, bezvadně zahrané a roztomilé až na půdu. A Juan Ramos? No comment (v tom dobrém slova smyslu).
Pod čarou:
Berger má štěstí na herce pocházející z mé milované země. Prvním byl Mateo Chiaríno ve filmu Hawaii, tím zatím posledním je "Max" alias německý ovčák. A i tu Vecinu tam Berger zase vytáhl (Antonia de Michelis)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.