Podrobnosti recenze

9.1 17 10
Filmobanka
petr12
petr12
Únor 17, 2014 8730
(Upraven: Květen 19, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Ve čtyřech příbězích je zachycen naprosto originálně cyklus života. Souhlasím, že každé jeho období odpovídá fázi měsíce. To mi přijde jako hodně zajímavé a hlavně perfektně propojené. Mohlo by se zdát, že rychlé střihy z jednoho do druhého jsou rušivé. Nejsou. Tady mi to prišlo dokonalé. Měsíc narůstá a couvá v pravidelném rytmu.

Malý Mau si mě získal svým úžasně jemným vzhledem a tím, jak už ve svém mladinkém věku vlastně věděl, jakým směrem se bude orientovat na své životní cestě. Miluju jeho maminku: "Mám tě ráda takového, jaký jsi."

V dospívání je to vždycky složitější. A zvlášť když Fito netušil, že po setkání s kamarádem z dětství na něj bude myslet víc než jen jako na kamaráda. U jejich "sbližování" jsem se fakt nasmála. Kdo by si nepamatoval svoje "poprvé". A takhle jsem tuhle scénu i vnímala. Posunutí od "dětství" k dospívání a dospělosti, k další etapě života. Fito je miláček. A zase moudrá maminka: "Kdo tě nemiluje, ten si tě nezaslouží."

V dospělosti už chybí taková ta bezstarostnost, uvolněnost. A Hugo a Andrés to ukázali ve svém příběhu. Vztahy zevšední, sklouznou do stereotypu. Z toho se Hugo snažil vyklouznout po svém. Tohle bylo hodně ze života. Pochopení, že jen víra v lásku nestačí. Andrés nakonec zjistil, kde je jeho místo a našel si svého nejvěrnějšího přítele. Má můj obdiv.

Roky plynou a člověk stárne, ztrácí energii...
Na pana profesora jsem se nedívala jako na starce, který měl chuť na mladé krásné tělo. Brala jsem to jako dotek stáří s mládím, jako loučení a uzavření jedné životní cesty a začátek nové v podobě cesty za rodinou.

Prožívala jsem každou minutu, která žila od začátku do konce svým životem.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.